De Droog Automotive Garage Hoofddorp - Onze diensten

Onze diensten

Tuning

U kunt meer vermogen uit uw auto halen door een op maat gemaakte chip te plaatsen (in de meeste gevallen levert dit zelfs nog brandstofbesparing op ook). Als het nóg beter of gekker moet, denken we graag met u mee over de mogelijkheden. Voor ons is namelijk níets te gek maar een mooie uitdaging. We hebben genoeg kennis in de automotive branche om te weten wat er mogelijk is voor uw specifieke auto.

We gaan zorgvuldig te werk en houden u altijd op de hoogte wat de voortgang is, zodat u niet verrast zult worden door onverwachte kosten.

Kijk wat er mogelijk is

Onderhoud/Reparaties

We hebben genoeg ervaring om te weten dat in elke auto wel een kwaal schuilt. Deze kan onopgemerkt blijven voor de bestuurder, maar kan wel leiden tot een andere rijervaring of hoge kosten. Ons advies: maak minimaal één keer per jaar een afspraak voor een onderhoudsbeurt om hoge kosten te voorkomen. Een APK is géén onderhoud, iets waar veel mensen zich nog wel eens in vergissen. Ook met uw bedrijfswagen of camper bent u uiteraard van harte welkom.

Wij doen altijd onze uiterste best om u goed van dienst te zijn en de kosten zo laag mogelijk te houden, maar toch hoge kwaliteit te leveren.


Oldtimer onderhoud/reparaties

Heeft u een prachtige oldtimer? Deze auto’s hebben veel liefde en speciale zorg nodig. Ook hierbij kunnen we u van dienst zijn door onze voorliefde voor deze bijzondere auto’s.

We inspecteren uw auto altijd grondig om u te behoeden voor grote en kleine mankementen en, indien nodig, een juiste afstelling en/of reparatie. Regelmatig onderhoud is bij deze auto’s uiteraard een must.

Olieverbruik

Veel auto’s verbruiken onnodig te veel olie, dat is niet alleen heel slecht voor de motor, maar ook voor uw portemonnee en het milieu. Omdat er veel wordt bezuinigd tijdens de productie van nieuwe auto’s, zien we dat dat ten koste gaat van de kwaliteit van de motor. Dit heeft tot gevolg dat er snel een groot olieverbruik kan ontstaan bij een relatief nieuwe motor. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor. Geen ‘goedje dat met de olie vermengt kan worden’, maar een échte reiniging (met weinig demontage). Deze methode passen wij nu al meerdere jaren toe op verschillende typen auto's. Bij elke auto waarbij we deze methode toepassen, zien we een drastische afname in het olieverbruik. Het zal u in positieve zin verbazen wat een reiniging kost! Om de motor een nieuw leven te geven, leveren wij deze dienst. Daarnaast kunnen wij kijken naar andere problemen zoals lekkages opsporen en repareren en/of versleten onderdelen en afdichtingen vervangen.


Vraag een offerte aan

Transmissie service

Een transmissieservice is een servicebeurt van de transmissie (versnellingsbak). Dat is één van de belangrijkste onderdelen van de auto omdat het de aandrijfkracht van de motor naar de wielen overbrengt. Een servicebeurt omvat het controleren van de olie niveaus, het vervangen van de transmissieolie- en transmissiefilter(s). Regelmatige transmissieservice kan problemen helpen voorkomen en de levensduur van de transmissie verlengen. Het is belangrijk om de aanbevelingen van de fabrikant te volgen voor een optimale rij prestatie.Scooters

Tegenwoordig is de scooter bijna niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De Droog Automotive staat daarom ook voor u klaar om uw scooter op te voeren, maar uiteraard ook voor onderhoud en reparaties. 

Stuur ons gerust een bericht met uw wensen.

Meer over scooters

Diagnose stellen

Probleemdiagnose stellen bij een auto is tegenwoordig niet altijd een eenvoudige zaak. Uiteraard kunnen we ouderwets luisteren naar ongewone geluiden zoals gekraak, gepiep, of getik, wat vaak een indicatie is van een mechanisch probleem, maar ook kunnen we een uitgebreide visuele controle uitvoeren op belangrijke zaken zoals vloeistofniveaus, banden, remmen, verlichting. Belangrijker nog tegenwoordig is het uitlezen van de computer van de auto met geavanceerde apparatuur. Tegenwoordig hebben nagenoeg alle auto's een computer die foutcodes of meldingen kunnen geven, die helpen bij het snel vaststellen van problemen met de auto die daarna verholpen kunnen worden.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Audio upgrade

Een audio upgrade is een verbetering van de geluidskwaliteit in de auto door het vervangen of aanvullen van de bestaande audio-installatie. Uiteraard kunnen wij ook dit voor u doen, variërend van het vervangen van de luidsprekers, het toevoegen van een subwoofer of versterker, tot het aansluiten van een nieuwe audiosysteem zoals een touchscreen of navigatiesysteem. Deze upgrades leveren een grote verbetering van de geluidskwaliteit van muziek, navigatie-instructies en handsfree bellen.

Neem gerust contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is voor uw auto.

Airco service

Airco-service is essentieel voor optimaal comfort, energie-efficiëntie en gezondheid. Door regelmatige aircoservice blijft uw airconditioning in topconditie, wat resulteert in optimale koeling en verwarming, verbeterde luchtkwaliteit en allergenenfiltering en verlaging van energiekosten. Bovendien verlengt

het de levensduur van uw systeem, voorkomt het dure reparaties en zorgt het voor een comfortabele rijervaring in uw auto. Wij bieden uitgebreide airco-service, inclusief onderhoud, reparaties en koelmiddel bijvullen.

Banden

De juiste banden zijn van essentieel belang voor de veiligheid en prestaties van een auto.
Ze zorgen ervoor dat de auto op een stabiele manier rijdt bij allerlei soorten weersomstandigheden (droog, nat, heet, koud, sneeuw). De juiste banden zorgen voor een betere grip op de weg, waardoor de remweg korter is en de auto sneller tot stilstand komt. Bovendien zorgen de juiste banden voor een betere wegligging waardoor u meer controle heeft over de auto. De juiste banden, zeker in combinatie met de juiste bandenspanning, zorgen ook voor een lager brandstofverbruik, waardoor de auto zuiniger is in gebruik. Kortom, goede banden zijn van groot belang voor de veiligheid en prestaties van een auto.Velgen

Naast het leveren van banden, kunnen wij u ook helpen met uitzoeken van nieuwe velgen. Wij kunnen uw huidige velgen vervangen door grotere of stoere/sportievere velgen. Dit leidt tot een mooiere uitstraling van uw auto.


DIY Parts

Bent u meer van het zelf sleutelen thuis op de stoep of in de garage box, en zoekt u de juiste onderdelen voor uw eigen tune project? Ook in dit geval kunnen wij u van dienst zijn tegen scherpen prijzen. Wij helpen u graag aan een upgrade uitlaat of een ander onderdeel voor uw auto of scooter.

Onderdelen aanvragen

Banden opslag

Ook bieden wij u de mogelijkheid om uw zomer-, dan wel winterbanden tegen geringe kosten binnen in ons pand op te slaan.


Niet kunnen vinden wat u zoekt?

Niet gevonden waar u naar op zoek bent? Wij zijn van alle markten thuis en proberen u altijd verder te helpen met uw klus of probleem. Neem gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken wat u nodig heeft of wil voor uw auto.


Vul het formulier in

Wij nemen z.s.m. contact met u op om de wensen te bespreken.